Контакт
Доколку имате прашање слободно контактирајте не
 
 
 

Контакт

ИГМ Вратница АД

1225 Вратница - Јегуновце

 

Управа:

Тел: +389 44 451 010

Факс: +389 44 451 041

E-mail: igmvratnica@t-home.mk

 

Претставништво Скопје:

Тел: +389 2 3232 261

Факс: +389 2 3232 610

E-mail: igmvratnicask@hotmail.com

 

Комерција:

E-mail: prodazba_igmvr@t-home.mk

 (07:00h - 15:00h)

 

Посетители

Имаме присутни 5 гости и нема членови

Локација