Примена:

VRAT MINERAL "V" FULL  е бел структурален, декоративен, минерален малтер за обработка на внатрешни ѕидови и тавани.

Подготовка:

VRAT MINERAL "V" FULL се става во 8 литри чиста вода, се меша со миксер 10 минути. Пред употреба се промешува уште еднаш.

Вградување:

Се нанесува со глетарица и со пердашка, се доведува до бараната структура. Се нанесува врз основниот машински малтер "VRATMAL 10", но лесно се нанесува и на сите видови подлоги (термоизолациони, продолжни  малтери, стриропорни и минерално-волнени табли). Се употребува на температура од +5ºС до +35ºС. 

Потрошувачка:

2 21,5 мм2,5 кгр./м 2,5 мм3,8 кгр./м 2 22,0 мм3,2 кгр./м 3,0 мм4,5 кгр./м 

Да не се меша со други материјали. 

Да се чува на суво место. 

Рок на употреба:

12 месеци. 

Произведува:

ИГМ ВРАТНИЦА АД

1225 Вратница, Република Македонија

Тел: +389 (0)44 451 010

Факс: +389 (0)44 451 041

е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Посетители

Имаме присутни 10 гости и нема членови