Profili 'U'

Lloji i betonit 30MPa
Akull rezistente
Abrazioni 28,90 cm3/50 cm2
Presioni Βρ=32 N/mm2
Pesha 81 kg
Aplikacion bazë betoni dhe rëre
Përdorimi kanale, stola, tenxhere etj

Rigola

Lloji i betonit 35MPa
Akull rezistente
Abrazioni 28,90 cm3/50 cm2
Presioni Βρ=32 N/mm2
Pesha 28 kg
Aplikacion bazë betoni dhe rëre
Përdorimi kullimi dhe kullimi i ujit
Sasia për m2 2.5 copë
sqSQ