Fraksionet e mikronizuara

Fraksionet e mikronizuara përfaqësojnë një grup produktesh gëlqerorë të karakterizuar nga pastërti e lartë kimike, me një kufi të sipërm të madhësisë të përcaktuar saktësisht dhe një strukturë specifike granulometrike. Përdoret gjerësisht në industrinë e çamçakëzit, në ndërtim, në industrinë e bojës dhe llakut, në prodhimin e gipsit, gipsit, qelqit. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë paleta të zgjeruara të fraksioneve të mikronizuara dhe rritim çdo ditë paletat me kërkesë të klientëve tanë.

Vratkal 2

Madhësia:
Mbetje në sitë 45μm 0.02%
Prerja e sipërme(d98%) 10μm
Madhësia(d50%) 3μm
Grimcat <= 2μm 39%

Bardhësia prej: <= 93,7%

vratkal 5

Madhësia:
Mbetje në sitë 45μm 0.2%
Prerja e sipërme(d98%)   20μm
Madhësia(d50%) 4,5μm
Grimcat <= 2μm 28%

Bardhësia prej: <= 93,7%

vratkal 15

Madhësia:
Mbetje në sitë 200μm 0.1%
Prerja e sipërme(d98%)    63μm
Madhësia(d50%) 13μm
Grimcat <= 2μm 18%

Bardhësia prej: <= 93,5%

vratkal 40

Madhësia:
Mbetje në sitë 250μm 0.1%
Prerja e sipërme(d98%)    110μm
Madhësia(d50%) 26μm
Grimcat <= 2μm 16%

Bardhësia prej: <= 93%

sqSQ