Postime për hardhi dhe gardhe

Lloji i betonit 35MPa
Akull rezistente
Abrazioni 28,90 cm3/50 cm2
Presioni Βρ=38,60 N/mm2
Pesha 24 kg; 42 kg
Aplikacion bazë betoni
Përdorimi vreshta dhe gardhe
sqSQ