Контакт

Работејќи напорно создадовме производ кој во себе ги обединува традицијата и убавината на природниот камен со последните движења на технологијата. Строгата контрола ги прави нашите производи со врвен квалитет.

Адреса:
ИГМ Вратница АД
1225 Вратница – Јегуновце

Работно Време:
Понеделник – Петок
7:00-15:00

Управа:
Тел: +389 44 451-158
E-mail: igmvratnica@t.mk

Комерција:
Владо  Нацески   +389 71 319 005                              Кристина Милосавлеска    +389 78 301 984                          Илчо Јошевски   +389 72 539 205

E-mail: prodazba_igmvr@t.mk

mk_MKMK