Kontaktoni

Duke punuar shumë, ne krijuam një produkt që bashkon traditën dhe bukurinë e gurit natyror me zhvillimet më të fundit në teknologji. Kontrolli i rreptë i bën produktet tona me cilësi të lartë.

Adresë:
IGM Vratnica AD
1225 Vratnica – Jegunovce

Orë pune:
E Hene e Premte
7:00-15:00

Administrata:
Tel: +389 44 451-158
E-mail: igmvratnica@t.mk

Tregtia:
Vlado Naceski +389 71 319 005 Kristina Milosavleska +389 78 301 984 Ilcho Joshevski +389 72 539 205

E-mail: prodazba_igmvr@t.mk

sqSQ