50 Vjet Përvojë dhe Traditë
Rezerva të mëdha të lëndëve të para me cilësi të lartë dhe kimikisht të pastra
Cilësia e prodhimit sipas standardeve evropiane
Prodhues i fraksioneve me cilësi të lartë të karbonatit të kalciumit, elementeve të betonit, bojrave dhe suvasë

Së bashku ne po ndryshojmë të ardhmen

A.D. IGM Vratnica nga Vratnica është një industri e materialeve të ndërtimit që funksionon dhe mbijeton për gati pesë dekada. Nga miniera e shfrytëzimit të gurit dhe rërës së karbonatit të kalciumit dhe ndarjes, prodhojmë rërë të cilësisë së lartë të të gjitha llojeve të fraksioneve të ndërtimit që plotësojnë të gjitha kriteret dhe normat e nevojshme.

Kultura e Jetesës Urbane

Produktet tona janë bërë nga materiale natyrale, kanë një pamje estetike, ofrojnë mundësi për shumë kombinime dhe janë të lehta për rikonstruksion. Përveç kësaj, elementët që ne prodhojmë janë praktik dhe mund të instalohen shumë lehtë sipas parimit "bëje vetë". Produktet tona zbukurojnë mjedisin tuaj dhe e bëjnë atë ekologjikisht të shëndetshëm dhe të pastër. 

Pjesë e objekteve të ndërtuara:

Со нашите референци сме познати и надвор од нашата држава. Доказ на нашиот квалитет се и нашите ценети и лојални купувачи.

Нашите производи од бетонска галантерија го красат Cevahir Sky City, како и Cevahir Mall Skopje.

Garancia e cilësisë

We are the only company that manufactures according to European industries. Our many years of experience is a guarantee for quality, which is controlled by the Materials Testing Institute "Skopje" AD - Skopje and issues certificates for it.

Certificates
sqSQ