SPEKTRO kol Extra

Përdorimi

Ngjitës i bardhë ndërtimi pluhur një përbërës i papërshkueshëm nga uji i bazuar në çimento, mbushës mineral dhe aditivë. Parashikohet për vendosjen e brendshme dhe të jashtme të pllakave qeramike dhe porcelani me mozaik, përmasa të vogla dhe të mesme në mure dhe dysheme, tarraca, veranda dhe ballkone, shtigje oborr, fasada deri në katin e dytë, në dhoma që i nënshtrohen lagështirës dhe ngarkesës së shtuar. si restorante, mensa, punishte, bodrume etj.

Përgatitja

SPEKTROkol Extra përdoret në temperatura nga +5oC deri në +35oC. Nënshtresa dhe pllakat mbi të cilat aplikohet duhet të jenë të sheshta, të forta, të pastra dhe të lagura me ujë përpara se të aplikohet ngjitësi. Përzihet me makinë ose me dorë me ujë në raport 3:1, lihet të qëndrojë 10 deri në 20 minuta dhe më pas përzihet mirë edhe një herë dhe është gati për përdorim.

Aplikacion

SPEKTROkol Extra aplikohet me një mistri çeliku të sheshtë ose të dhëmbëzuar. Përdoreni përzierjen e përgatitur brenda 4 orëve. Rekomandohet përdorimi i VRAT PRIMER Grund nëse nënshtresa është suva e vjetër/poroze ose VRAT PRIMER Kontakt nëse nënshtresa është beton. Në rast se nënshtresa është dukshëm e pabarabartë dhe/ose e dëmtuar, para aplikimit të SPEKTROpol Standard rekomandohet mbushja dhe nivelimi i nënshtresës me SPEKTROkol Basic.

Konsumi

3-5kg/m2 në varësi të llojit të nënshtresës.

Paketimi

Qese Natron 25 kg.

Magazinimi

Në dhoma të thata dhe të ajrosura në paketim origjinal në një temperaturë prej +5oC deri +35oC.

Një datë skadimi

12 muaj nga data e shtypur në paketë.

Share

sqSQ