SPEKTROpol Fas

SPEKTROpol Fas është një bojë e bardhë e shpërndarë ekologjikisht për lyerje dhe dekorim të jashtëm të fasadave, rezistente ndaj fërkimit të thatë. Është bërë në bazë të dispersioneve të veçanta ujore të akrilatit, kalcitit, mbushësve dhe aditivëve.

Përgatitja

Për trajtimin përfundimtar të fasadave sipërfaqja duhet të jetë e thatë, e parangopur me VRAT PRIMER Tiff. Aplikohet në dy shtresa, i holluar me ujë 10-15% sipas nevojës. Aplikimi i dytë mund të bëhet pas 4-6 orësh.

kushtet e punës – temperatura e punës 5-35oС.

Magazinimi

Të ruhet në dhoma të thata në paketimin origjinal në një temperaturë prej +5 deri +35oС

Konsumi

Për një aplikim 0,2 - 0,25 kg/m2

Një datë skadimi

12 muaj, ruhet siç duhet, ruhet nga ngrirja.

Share

sqSQ