VRAT PRIMER Kontakt

Përdorimi

Shtresa ngjitëse në bazë të shpërndarë dhe mbushëse dhe aditivë të veçantë, të destinuara për të rritur sipërfaqen aktive për kontaktin e nënshtresave të betonit me shtresën e ardhshme të aplikuar të materialeve të ndërtimit. Përdoret më së shumti për veshjen e sipërfaqeve të sheshta të betonit të brendshëm dhe të jashtëm përpara se të aplikohet suva ose materiale të tjera ndërtimi me karakteristika të ngjashme.

Përgatitja

VRAT PRIMER KONTAKT përdoret në temperaturat +5оC në +35оC. Hollohet me 10% ujë dhe është gati për përdorim.

Aplikacion

VRAT PRIMER KONTAKT aplikohet me furçë ose rul. Koha e tharjes para aplikimit të produkteve të ndërtimit në shtresë është 24 orë. Në rast se nënshtresa është dukshëm e pabarabartë dhe/ose e dëmtuar, përpara se të aplikoni VRAT PRIMER Kontakt, rekomandohet mbushja dhe nivelimi i nënshtresës me SPEKTROcol Basic.

Konsumi

0,25-0,35 litra/m2 зависно од впивливоста на подлогата.

Paketimi

Kovë plastike 25 kg.

Magazinimi

Të ruhet në dhoma të thata në paketimin origjinal në një temperaturë prej +5оC në +35оС.

Një datë skadimi 

12 muaj nga data e shtypur në paketë.

Share

sqSQ