SPEKTROkol Basic

Përdorimi

Ngjitës ndërtimi pluhur njëpërbërës me bazë çimento, mbushës mineral dhe aditivë, i destinuar për mbushjen dhe nivelimin e nënshtresave para mbulimit ose dekorimit të tyre me produkte ndërtimi.

Përgatitja

SPEKTROkol Basic përdoret në temperatura +5оC në +35оC. Përzihet me makinë ose me dorë me ujë në raport 3:1, lihet të qëndrojë 10 deri në 20 minuta dhe më pas përzihet mirë edhe një herë dhe është gati për përdorim.

Aplikacion

SPEKTROkol Basic mund të aplikohet në shtresa nga 3mm deri në 3cm, në varësi të pabarazisë dhe dëmtimit të nënshtresës. Koha e përpunimit (koha e hapur) është 4 deri në 6 orë për 20оС.

Konsumi

Зависно од нерамнините и оштетувањата на подлогата.

Paketimi

Qese Natron 25 kg.

Magazinimi

Të ruhet në dhoma të thata në paketimin origjinal në një temperaturë prej +5оC në +35оС.

Një datë skadimi

12 muaj nga data e shtypur në paketë.

Share

sqSQ